ARKIV

22. jan. 2012

Glædelig FØR-fødselsdag

I dag er det Kims fødselsdag, hurra hurra hurra. Eller hov egentlig er det jo først på torsdag, men vi har fejret det med familien i dag.


Ih hvor jeg altså ELSKER fødselsdage - gaver, hygge og god mad, og tænk så har man faktisk en god grund til at mødes og råhygge. Vi har været 10 i dag til hjemmebagte boller med pålæg, og der i blandt spegepølse fra Slagter Munch i Skagen, mums mums mums. Som sædvanlig havde jeg fået bagt alt for mange boller, så alle gæsterne fik lige en stor pose boller med hjem, da de gik.
Jeg synes, det er skønt at stå i køkkenet, og jeg elsker, når folk roser min mad, og i dag har folk spist med stor velbehag af hele fødselsdagmenuen, og det er da vist den største ros, man kan få.

Dagens fødselsdagsmenu:
Hjemmebagte klatboller

Lun leverposteg med kalkunbacon
Spegepølse fra Slagter Munch (tak til min søde forældre)
Rullepølse
Røget medister
Jægerpølse
Skinke
Frikadellepølse
Marmelade
2 slags ost
Fiskefrikadeller fra Skagen

PAUSE

Varm kakao i Kims nye kande fra Rice, som jeg bestemt mente, han ønskede sig i gave fra kattene :-)
Kaffe til kaffedrikkerne
Frugtsalat
2 slags cupcakes - gulerod med nødder og ostecreme + triple chocolate med blåbær og kakaocreme

Pyhaaa, jeg tror, at vi springer aftensmaden over i dag, for vi er da propmætte - og det selvom vi faktisk ikke spiste halvdelen af det, som jeg havde lavet. 
Efter maden spillede vi Bezzerwezzer, men hvem der vandt DET snakker vi ikke om, for det var i hvert fald ikke mig....og jeg er så absolut ikke en god taber, og i bund og grund heller ikke en særlig god vinder, hmmm - men jeg er en god spiller!

Tak for mad - og rigtig god søndag til alle.

1 kommentar:

  1. Tillykke med ham! Og hit med en kage - de ser gode ud! Uhm... elsker fødselsdage. Dem bliver man aldrig for gammel til.

    SvarSlet

Smid endelig en kommentar