ARKIV

18. jan. 2012

Velkommen til ninasbibliotek

Lav en kop kaffe, sæt dig i sofaen,put dig under tæppet og læs!

Bøger er noget specielt – det siges, at når man som barn lærer at læse, bliver verden aldrig helt den samme igen. Jeg husker min første læsebog, og jeg husker min barndoms bøger. Jeg elsker at læse, og den glæde vil jeg gerne dele med alle, som har lyst til at blive smittet med min læseglæde.
At begrave sig i bøgernes verden er at drømme sig væk for en stund, mærke magien fylde hovedet, mens man lader sig suge ind i bogens univers.

Brug min blog som inspiration til dit næste magiske øjeblik…

Sådan skrev jeg for længe længe siden på min tidligere hjemmeside, og jeg havde alle mulige intentioner om at skrive om alle de bøger jeg læste......men så gik jeg i stå med min skrivning, og så i stå med min læsning. Men selvom JEG gik i stå, så gik tiden på ingen måde i stå, og inden jeg fik set mig om, så ja så var der gået flere måneder - faktisk mere end et halvt år. 

Nu er jeg kommet i gang med at læse igen. Faktisk har jeg læst rigtig meget på det sidste, og jeg har også fået lyst til at skrive igen. Men jeg har fået lyst til at skrive om andet end bøger - ikke fordi bøger fylder mindre i mit liv nu end tidligere. Egentlig fylder bøger en stor del af min hverdag, fordi jeg er begyndt at arbejde på et bibliotek, og fordi jeg læser den ene bog efter den anden, og fordi jeg slæber posevis af bøger med hjem - ikke at jeg får læst dem alle, men jeg snuser til dem, bladrer lidt i dem, og jeg får lyst til at læse dem. Men igen spiller tiden en rolle, for tid er der ikke altid nok af. Så nogle af bøgerne kommer tilbage på bibliotekets hylde, uden at jeg får fået dem læst. Men jeg har skrevet dem ned i min lille " Kære bog, vi ses igen engang"-bog, for engang når jeg har masser af tid skal BOGEN igen tages ned fra hylden og med hjem til mig. 

Men jeg har også fået lyst til bare at skrive om alt og intet - og derfor har jeg lavet denne blog. Den hedder ninasbibliotek - og der vil komme anbefalinger af gode bøger, som jeg klart mener I skal læse, men den kommer også til at handle om SÅ meget mere. Efter at jeg er begyndt at arbejde på et bibliotek, har jeg nemlig fundet ud af, at et bibliotek nemlig er SÅ meget mere end bare bøger. Det er viden, formidling, snak, varme, foredrag, udstillinger, HAMA-perler, børn, voksne, unge, gamle - og endnu mere, som jeg slet ikke ved nok om endnu. Jeg er nysgerrig - håber du er nysgerrig nok til at læse med en anden gang her på min blog - mit bibliotek. 

5 kommentarer:

 1. Jeg er med!
  Kan man mon møde dig på yndlingsbiblioteket? Det kunne være sjovt at få anbefalet bøger af dig og så lige snuppe dem med hjem :)
  Kram!

  SvarSlet
 2. Hej Mette
  Man kan tit møde mig på dit ynglingsbibliotek :-) Den næste bog du skal tage med hjem, er Vannesa Diffenbaugh "Blomsternes hemmelige sprog"

  Tjek beskrivelse af bogen her
  http://www.litteratursiden.dk/boeger/blomsternes-hemmelige-sprog

  SvarSlet
 3. God idé, Nina. Jeg læser med.
  Kender du bloggen Litteraturværkstedet? (Amritmariapal) Tjek den - lige noget for dig!
  pøj pøj med det

  SvarSlet
 4. Hvor gemmer du dig? Jeg har været derinde 2 gange i denne uge og var mange steder, men du var blevet væk - eller også var det mig der var væk??

  Jeg kigger lige på bogen :)

  SvarSlet
 5. I dag gemmer jeg mig på sofaen under dynen - men er fremme fra mit skjul i næste uge :-)

  SvarSlet

Smid endelig en kommentar