ARKIV

10. feb. 2012

Farvel til Karoline og goddag til weekend

Egentlig er det flere dage siden, at jeg vendte sidste side i "Karoline på egne ben" af Mette Honoré og Birgitte Rasmussen, men jeg har jo haft besøg af BITRE IRENE, så jeg har ikke fået tid til at skrive et par ord om det før nu. Indrømmet så savner jeg, ikke Irene, men derimod søde Karoline. Det var så hyggeligt at smutte tilbage til først gymnasietiden, og sidenhen starten på drømmeuddannelse. Jeg kan sagtens huske sommerfuglene i maven, da jeg cyklede i skole den allerførste dag på seminariet. Hvor meget der var at holde styr på det første stykke tid, og hvordan man lige pludselig skulle lære en masse nye dejlige mennesker at kende. En enkelt af dem har jeg faktisk lige været ud og drikke the hos i dag - vi ses nemlig stadig tit. Faktisk er hun blevet en af mine rigtig gode veninder, en af dem som altid er der. Vi har nemlig kendt hinanden længe, fundet hinanden på seminariet og heldigvis aldrig sluppet hinanden igen. Hun er nemlig bare et skøn menneske, som både holder af søde Nina, overskuds Nina, sure Nina, bitre Irene og trætte Nina, ligesom jeg holder af hende præcis som hun er!

Nu er jeg så i gang med en ny bog. "Carrie CPH" også af Mette Honoré og Birgitte Rasmussen. Jeg må indrømme, at jeg lige skal ind i det, for jeg savner stadig Karoline, så endnu er jeg ikke begyndt at holde af gymnasiepigerne Tilde, Amanda, Liva og Soffie. Men mon ikke det kommer, ellers har jeg 10 (jeps har slæbt hjem fra arbejde) andre bøger på hylden klar til at blive læst. Egentlig er jeg også i gang med en anden en. En chick lit bog for mænd. "Dage med far" af Daniel Möllberg, hvor vi følger en delefars op- og nedture med børn, kærlighed, madlavning og arbejde. Faktisk en rigtig god bog, men der står bare utrolig meget på siderne, og når jeg har rod i hovedet, og det har jeg lige pt., så er jeg bedst til bøger med korte afsnit. Så "Dage med far" får lige lov at ligge et par dage, så læser jeg lidt i den ind i mellem.Nu er det endelig weekend - så nu vil jeg nyde lidt sofatid med min mand.    

2 kommentarer:

  1. Og veninden takker for dit dejlige besøg! Rart at "blogge" lidt IRL.... altså jeg mener lette hjeret for stort og småt! Go weekend smukke:-)

    SvarSlet
  2. Hvor er det dejligt at høre, at du har nydt vores bøger. Vi er også selv meget glade for Karoline, som vi har hygget os med at skrive.

    Kh
    Mette Honoré

    SvarSlet

Smid endelig en kommentar