ARKIV

25. apr. 2012

Jeg er super sej

Jeg er simpelthen nødt til at prale lidt! Jeg har nemlig været afsted til aftenboksetræning for første gang i lang lang tid. For længe tilbage før jeg blev sådan rigtig skidt for et 1½ år siden, der gik jeg fast hver onsdag aften til boxercise fra 19.25-20.40 sammen med en god veninde. Det var fantastisk skønt, gav god samvittighed og var super hyggeligt. Vi sluttede altid af med en kop the og en snak, inden det var badetid. Når man så landede i sofaen kl. 22, så havde man rystede muskler og en god træt fornemmelse i hele kroppen. Det er træning med fuld gas, og man giver sig selv 110%, og det bedste af det hele er, at man kommer af med alle sine aggressioner og irritationer.

I dag er ingen undtagelse. Jeg er træt, mine armer ryster (så jeg næsten ikke kan skrive), jeg har god samvittighed og jeg har haft det sjovt - og jeg er stolt af mig selv, fordi jeg kom afsted. Jeg havde endda lokket Kim med :-) Det eneste der manglede i aften var min skønne veninde, men så må jeg jo bare afsted igen næste onsdag og have dem begge med.


3 kommentarer:

 1. Super seje Nina. Håber du også kommer afsted næste onsdag og husk lige Kim (han trænger jo)
  Knus Signe Ny

  SvarSlet
 2. Alt for sejt! Jeg har fedet den i sofaen og spist koldskål....

  SvarSlet
 3. Signe: Han var faktisk med, og han trænede så hårdt, at han har fået hudløse hænder :-) men jeg trækker ham med igen på onsdag
  T: Det ville også ske her, hvis jeg ikke var nødt til at tabe mig 5 kg, hvis jeg skal i mine sommerbukser, og eftersom jeg har nul kroner at købe nyt tøj for, så SKAL jeg i de gamle, så afsted til træning med mig (og min psyk har sagt jeg skal, så......og det er så rart bagefter)

  SvarSlet

Smid endelig en kommentar