ARKIV

28. mar. 2012

Kloge ord

Jeg har stadig et alt for stort hul i maven og hovedet og sjælen og kroppen og alle steder til at kunne skrive alverden til jer. Jeg venter stadig med nervøsitet, længsel og FRYGT på afgørelsen af min sygedagpengedag - den kommer på fredag. Min sagsbehandler ansøger om flexjob - pyhhaaaa arbejder med at vænne mig til tanken, men hun aner jo ikke om det går igennem. Jeg stopper på mit elskede bibliotek på fredag, ikke med at komme der, men med at arbejde der, piv piv piv. Så fra mandag morgen tuller jeg rundt herhjemme, har lige meldt mig på MASSER af træning, for så kan jeg da måske komme i form, og jeg har brug for noget at stå op til - udover morgentv på TV2.
Manden min har efter al sandsynlighed også masser af tid hjemme fra på mandag og dermed heller intet arbejde, så vores liv bliver virkelig lige vendt en tur på hovedet. Måske ikke så underligt, at jeg føler mig lidt svimmel og omtumlet. 
Men min søde svigermor sendte mig her til morgen, efter at have læst min novelle, som du kan læse her, nogle kloge ord, som jeg gerne vil dele med jer. De er fra den danske film "Sommer i Tyrol", og jeg elsker gamle film til Kims store fortrydelse. Men selvom man ikke er fan af gamle film, så er denne her meget rigtig.

LIVET ER NU ÈN GANG SÅ

Livet er nu èn gang så  
Alle vi det lære må  


Det vi ønsker mest  
Sjældent sker  


Fik vi alt fra første færd  
Uden kampe og besvær


Ønsked` vi os blot  
Endnu me`r  


Men på livets lange vej  
Skuffelserne melder sig  


Lærer os beskedenhed  
Smil – og vær glad derved  


Livet er nu èn gang så  
Alle vi det lære må  


Det man højest ønsker sig  
Når man ej 2 kommentarer:

  1. Årh hvor fint!! God svigermor!!

    SvarSlet
  2. Tak for din kommentar hos mig.
    Fin gammel sang.
    Held og lykke med livet sådan som det er hos jer nu.

    SvarSlet

Smid endelig en kommentar