ARKIV

15. mar. 2012

Når en kaffedate giver bobler i maven

Jeg har været på kaffedate med en god gammel kollega i dag. Altså hun er på ingen måder gammel, faktisk er hun yngre end jeg, men hun er gammel i den forstand, at vi ikke arbejder sammen mere. Men i dag har vi arbejdet sammen. Vi har nemlig arbejdet seriøst og ihærdigt på at fortære lækker frokost med efterfølgende kaffe og kage SAMTIDIG med at vi lige opdaterede hinanden for de sidste 11 måneder.

Det bedste ved min dejlige gamle kollega er, at vi kan grine sammen og med hinanden. Vi kan fortælle om stort og småt, og tit så må vi bare grine. For vi er nemlig nogenlunde lige gode (eller dårlige) til at brokke os over mangt og meget, men vi kan heldigvis hurtigt blive enige om, at det ikke hjælper en dyt at brokke sig, så vi må hellere grine lidt af det og komme videre. I dag da jeg gik fra caféen havde jeg en stor portion bobler i maven. Både fordi jeg var lige lidt for mæt, men også fordi jeg faktisk var rigtig glad. Jeg havde fået lettet hjertet for mange ting, fået fortalt mange ting. Ting som jeg har fortalt mange gange før, for jeg har nemlig rigtig mange lyttende dejlige mennesker i mit liv, men ting som har godt af at blive fortalt igen og igen var blevet fortalt - og det var godt for maven og for min elefant på brystet. Det bedste var næsten at jeg faktisk følte, at jeg betød lige så meget for hende, som hun betød for mig i dag. At hun havde lige så meget brug for at jeg lyttede, og at hun faktisk synes, at jeg lyttede. Så en god følelse.

Min dag har ellers været som mit liv ellers generelt er.....en nøddeskal. Det viste sig nemlig, at den sagsbehandler, som jeg er tilknyttet hos min fagforening er sygemeldt. Det vil sige, at jeg ikke har nogen bisidder med til næste møde med kommune, som ellers bliver et ret afgørende et af slagsen. Sådan gik det også den psykolog jeg havde, så hvad er det lige jeg gør ved folk!?!?!? Men så var jeg på kaffedate og gik derfra med bobler i maven og følelsen af, at mit liv nu slet ikke er så ringe endda.....så det vil jeg nyde!

2 kommentarer:

 1. Men det er jo mig, Nina!

  Jeg synes det samme som dig :o) Tak for en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Sikke en dejlig dag! Den kan vist fylde nogle dage endnu :)

  Hvad med at bede om en af de andre bisiddere?

  KH Mette

  SvarSlet

Smid endelig en kommentar