ARKIV

1. sep. 2012

Juuhuuuu....

.....jeg er simpelthen den heldige vinder ovre hos Sneglcille. Hvis I ikke har læst med hos hende før, så skal I altså se at komme i gang. Hun har kostet mig en del sene nætter, fordi jeg har læst hver eneste blogindlæg fra det allerførste indlæg og helt til det skønne vinderindlæg. Hun skriver ærligt, underholdende og befriende. Jeg har godt nok måtte vende en del af hendes indlæg indad og grine lidt med mig selv - og en hel del indlæg har manden min været tvunget til at høre, fordi jeg synes, at de var SÅ sjove. Det synes han heldigvis også!

I dag har jeg så vundet den bog, som er mere end godt på vej til at blive et verdenshit. Det er den første bog i Fifty Shades-serien. Jeg glæder mig vildt til at læse - er mere end spændt på, om jeg kommer til at sidde med røde kinder og et forarget udtryk i ansigtet. Eller om jeg kommer til at læse den med et smil på læben og uden at blive pinlig berørt. 
Billedet er lånt her


Men inden bogen nu kommer ind af brevsprækken, og jeg slet ikke har tid til at blogge (for jeg har jo virkelig været aktiv herinde den seneste tid, hmmmm), så må jeg hellere gå i mit arkiv og udgive nogle af alle de indlæg, som allerede ligger og venter, men som lige skal finpudses....så mere følger...snart......måske endda lige om lidt. WOW 2 indlæg på samme dag ville være stort. 

Hvis bogen nu ikke er al for pinlig, så jeg skynder mig at gemme den langt væk - så skal I få lov at få glæde af den, når jeg er færdig......

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smid endelig en kommentar