ARKIV

15. feb. 2012

Hvorfor onsdage er vigtige

Onsdagsfri er et hit. Hvor underligt det end lyder, så trænger jeg virkelig til en fridag, når jeg kommer til tirsdag aften. Jeg bruger alt min opsparede weekendenergi på at arbejde mandag og tirsdag, og så er onsdag altså bare tiltrængt. I denne uge har den været særlig vigtigt, fordi der er vinterferieaktiviteter på biblioteket. Jeg stryger perler og finder bøger til den helt store guldmedalje i de her dage, og jeg synes, at det er rigtig hyggeligt, men når mange mennesker (børn!) er samlet på et sted, så summer det af liv og stemmer. Den summen er skyld i, at jeg er træt som et helt alderdomshjem, når jeg er færdig med mine 4½ times arbejde. Det er en meget mærkelig følelse at være brugt, når man "kun" har arbejde i 4½ time. Men sådan er det altså for mig lige nu. 

Så sådan en onsdagsfridag er perfekt, så jeg kan være klar til torsdag og fredag i perler og bøgernes tegn. Jeg har i dag ligget under dynen indtil middag med en god bog og en masse ekstra søvn. Jeg har fået læst min bog færdig "Carrie CPH" af Birgitte Rasmussen og Mette Honoré. Den er ikke noget særligt. En hyggelig bog om at være ung, forelsket og gøre op med forældrene. Den tog mig ikke lang tid at læse, men den tog mig mange dage at læse, fordi jeg ikke havde den vilde lyst til at begrave mig i den. Så læs den, hvis du ikke ved, hvad du ellers skal læse. Nu er jeg gået i gang med en ny bog, som hedder God mod nordenvind. Den er skrevet af Daniel Glattauer, og den handler om to mennesker, som tilfældigt kommer til at maile sammen, og i bogen følger vi den mailkorrespondance, og hvordan deres relation udvikler sig. Man skal til at begynde med holde tungen lige i munden, indtil man har lært de to hovedpersoner at kende. 

Ellers har jeg brugt dagen på lidt rengøring, pleje af syg mand og en tur ud til kranio-sakral-Mette. Det er fantastisk for krop og sjæl at komme derud. Jeg ved ikke, hvad det er hun kan, eller hvorfor det virker, men det virker. Det giver mig en ro og balance i min krop, og det er mit frikvarter. Jeg er der cirka hver 4.-6. uge, og jeg ville ikke undvære det for noget. Hun får mig til at slappe af, og hun afspænder min krop, og det siger ikke så lidt. For når man spekulerer så meget som jeg gør - ved godt jeg skulle holde op - så påvirker det kroppen rigtig meget. Nu er jeg afslappet og gladere - og det er faktisk sådan, at selvom Kim ikke ved, at jeg har været derude, så spørger han engang i mellem, om jeg har været ude med makreldamen, for han kan altså mærke forskel på mig. Så måske er det noget hokus pokus, men jeg er ligeglad for det virker, og jeg elsker det! 

Læs mere om Mette og hendes klinik her http://www.klinik-ege.dk/

Da jeg alligevel var ude ved Kranio-sakral-Mette, så fik jeg også lige tid ved den anden Mette. Mette fra Looks. Så nu kan jeg se frem til 2½ times forkælelse i marts, hvor jeg skal bruge min julegave fra mine forældre. Så der skal der ordnes ben, bryn, vipper samtidig med en luksus ansigtsbehandling - behøver jeg sige, at DET glæder jeg mig til. Det bedste er, at Mette fra Looks flytter sin klinik hjem til sig selv her om 2 uger, og det betyder, at jeg kan se over til hende, så jeg skal bare låse hoveddøren, og så er jeg der faktisk. Puha, mon jeg kan styre det, eller kommer jeg til at bruge alle min lommepenge derover!?!?!

Læs mere om den anden Mette og hendes klinik her http://www.looksviborg.dk/

Nu vil jeg læse lidt, mens jeg venter på Hjem-Is-bilen - en anden god ting ved onsdage

3 kommentarer:

  1. Det er da ikke derfor onsdage er vigtige :)

    SvarSlet
  2. Skønne skønne nina. håber denne besked kan sendes. laver lige en tester. knus Christina

    SvarSlet
  3. Yes nu virker det. sidste gang skrev jeg en meget lang mail der bare gik i vasken. Hvor er du bare sej nina. jeg har den dybeste respekt for dit projekt åbenhed og jeg følger flittigt med i dine indlæg. jeg kan genkende mug selv i mange af de tanker du gør dig - det forløb du er igennem og din kærlighed til bøger. jeg skriver mere en anden dag men for nu vil jeg bare fortælle dig at jeg også har fri om onsdagen fordi jeg bruger al mit krudt om mandagen og tirsdagen og derfor som du har brug for onsdagen til at lade op til torsdag og fredag. og jeg har kun 15 timer om ugen. sådan er det bare for mig. så du er ikke alene. mange knus Christina fra seminariet som synes du er den sejeste kvinde

    SvarSlet

Smid endelig en kommentar