ARKIV

15. maj 2012

Hører måske ikke så godts

Jeg var sikker på, at kommunen havde 14 dage til at overveje min anke. Så jeg har fået utålmodigt og ventet på svar - et svar jeg næsten tror jeg kender på forhånd, men som jeg alligevel er spændt på.

MEN så sker der det, at jeg har sovet i timen, og jeg har slet ikke hørt efter. For jeg troede jo det var 2 uger, men det er så 4 uger! Så jeg skal vente op til 2 uger endnu med et svar, så nu har jeg fundet et projekt at gå i gang med.

Jeg har ryddet op i mine ting - mine smykker, bøger, mit tøj, mine spil, vores film, møbler, lampeskærme, katteting og andet - og nu er det sat til salg. Vi mangler noget at forsøde tilværelsen med, og vi trænger til at rydde op, så det er en win-win.

Manger du nogle af de ting???

3 kommentarer:

  1. Desværre ikke. Men jeg mangler hjælp til at få ryddet op her i huset. Måske skulle jeg invitere dig forbi til et oprydningsprojekt, og så kunne du overskuddet fra udsalget ;-) Vi må til sammen kunne fylde en bod eller to til et loppemarked!

    SvarSlet
  2. Det er dælme en aftale. Jeg er helt pjattet med at sælge ud! Det er allerede lykkes mig at sælge en del - så skønt! Så jeg kommer gerne og hjælper med salg af sager.

    SvarSlet
  3. altså jeg kommer seriøst til at holde dig oppe på det en dag. men der skal sorteres først. det er det virkeligt krævende... og der har jeg så meget brug for hjælp.

    SvarSlet

Smid endelig en kommentar