ARKIV

2. jul. 2012

Sommerferielæsning #3

En aften for ti år siden dukkede tre mørke skikkelser op uden for hendes forældres hus. Kate vil aldrig glemme de ligblege hænder og den uhyggelige stemning. Dengang for 10 år siden var det også sidste gang, Kate og hendes søskende, Michael og Emma, så deres forældre.

Derefter begynder en forunderlig rejse, som starter da de flytter ind på den mystiske dr. Pyms børnehjem. Det bliver en rejse, der fører dem langt ind i en fremmedartet, faretruende verden, hvor de skal holde sammen for at overleve. De bliver tvunget til at finde ud af, hvad det er for en profeti de er blevet en del af, og hvorfor de bliver jagtet af de udræbelige morum cadi-krigere. Og hvad er det for et magisk atlas med uanede kræfter, som de allesammen jagter. Kate, Michael og Emma må kaste sig ud i kampen mellem det gode og det onde.


"Det smaragdgrønne atlas" af John Stephens er ikke den bedste fantasybog, jeg har læst i tidens løb, men den er udemærket, spændende og ind imellem velskrevet. 


Indrømmet så glæder jeg mig til oktober, når 2. del udkommer på dansk, for jeg skal da lige læse, hvad der er sket for de tre søskende, siden vi forlod dem på sidste side i del 1.


I kan læse en smagsprøve her

Billedet er lånt her
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smid endelig en kommentar