ARKIV

4. jul. 2012

Sommerferielæsning #5

Fantasy er fantastisk. Jeg er vild med at træde ind i et univers af unaturlige væsner, helte og magiske egenskaber. Det er verdner, som på engang ligner vores, men som alligevel er så anderledes.

Jeg vil gerne anbefale jer at læse "Eragon" af Christopher Paolini. Vi følger drengen Eragon fra hans sættes i pleje hos sin onkel til han finder en smuk blankpoleret sten på Rygkammen. Denne sten ændrer hans liv for altid, og inden han får set sig om, bliver han nødt til at forlade sin hjemegn. Han vikles godt og grundigt ind i kampen mellem det gode og det onde, og stenen viser sig at være et drageæg. Men hvem er Eragon egentlig? Og hvem er den gamle historiefortæller, som slutter sig til ham? Eragon døber sin drage Saphira og sammen kastede de hovedkuls ud i kampe med magi, sværd og mørke kræfter. Bogen er ikke en letlæslig bog, og der er mange personer, som man skal lære at kende og holde styr på. Men når først man er inde i bogen, så slipper man den ikke lige med det samme. Jeg har allerede 2. del klar på lydbog, for jeg er nysgerrig efter, hvad der videre hænder den kære Eragon.

Billedet er lånt her

Bogen er første del i Arven-triologien, som faktisk er endt med at blive en kvartologi. Der er nemlig lige fornyeligt udkommet en 4. del - Arven del 1, så der kommer faktisk en bog mere.

Billedet er lånt her


Billedet er lånt her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smid endelig en kommentar