ARKIV

31. okt. 2012

Hader de dage.....

......hvor hovedet stikker af med mig.

Jeg har dem heldigvis ikke ret tit mere - men ind i mellem dukker de op. Dagene hvor tankerne stikker af med mig. Hvor den søde overskudsagtige glade mig bliver skiftet ud med sure tvære og mugne mig.

Sådan en dag er det i dag. Jeg kan slet ikke holde styr på ALT det, som jeg synes, at jeg skal nå, men som jeg ikke får taget mig sammen til at gøre. Listen er lang, tingene er små, men jeg orker det bare ikke. ORKER DET IKKE, blev der sagt.

Jeg vil bare have lov at sætte livet på pause, se en film, spise chokolade (uden at blive tyk), sove og cykle en tur.

Men istedet så myldrer tankerne rundt, jeg hidser mig op - den kære Sallingdame i deres onlineshop skal være glad for, at hun var gået hjem for i dag, da jeg modtog min pakke fra dem! Nu er jeg forhåbentlig nået at hidse mig ned, inden jeg fanger hende i morgen.

Manden min ville vist mest ønske, at han var blevet på arbejde - og ikke kom hjem til den sure, gnavne kone, som ville diskutere efterløn, små projekter, Sallings manglende evne til at sende de rigtige ting - og ALT mulig andet lige gyldigt.

Jeg skal vist holde fast i min ynglingsmotto : I morgen er der heldigvis atter en dag - og den er tid meget bedre end dagen i dag. Så godnat! Vi ses i morgen søde, glade og hyggelige mig - glæder mig til at se dig igen!

2 kommentarer:

 1. Kære Nina
  Sådan en dag har man bare ind i mellem..... Og i morgen tidlig henter jeg dig til en dejlig svømmetur, så må vi se, om der står motion eller wellness på programmet....eller en dejlig blanding. Sov godt søde og send mig liiiige en advarende sms i morgen, hvis nu uvejret trækker ud. Så får du nemlig en krammer :)
  Knus Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhh mon ikke uvejret driver over igen. Glæder mig til at koble fra under vandet i morgen. Der kan man også godt bande højt uden ret mange kan høre det.

   Slet

Smid endelig en kommentar