ARKIV

4. feb. 2013

Så kommer forklaringen.....

.....på mit fravær. Man kunne fristes til at sige endelig. Jeg har i hvert fald glædet mig til at fortælle jer, hvorfor jeg har holdt så lang blogpause. Egentlig har jeg også bare glædet mig til at få lidt overskud tilbage, og dermed også ro og lyst til at blogge.

Siden en uge før d. 16. december har jeg været træt, haft kvalme, været temmelig svimmel, været mere træt og manglet seriøst overskud. Først tænkte jeg, at det måtte være sygdom kombineret med pratikstart, men forklaringen var en ganske anden, nemlig denne


Sig hej til Baby Blink, som meget gerne skulle melde sin ankomst omkring den 18. august , plus minus nogle dage. Håber meget på minus et par dage, for der er LIGE et dejlig bryllup  og en lækker fødselsdag i september, som jeg meget gerne vil have Baby Blink med til. Men må vist indstille mig på, at fra nu af at det slut med at planlægge alt selv i mindste deltalje, nu kommer der en som kommer til at sætte dagsordenen i nogle år frem - da heldigvis på den gode måde.

Ellers går dagene med praktik, sove, have kvalme, spise og sove lidt mere. Pyhaaaa de første måneder har været lidt barske. Både fordi man jo kan bekymrer sig utrolig meget omkring sådan en lille størrelse, selvom den jo ligger og putter så fint i maven (hvordan bliver det så ikke, når den først ligger ved siden af en på sofaen og siger lyde?), men også fordi jeg virkelig har haft det skidt. Nogle dage har jeg slet ikke kunne rejse mig, fordi jeg har været så svimmel. Heldigvis har jeg ikke kastet op, men hold nu op jeg har været en sur dame. 

Nu lysner det lidt - og bortset fra at mine bukser napper mig, og jeg ikke kan drikke sodavand, så går det vist meget.

Jeg har ikke det store overskud eller motivation til at læse, så anmeldeser må I have tilgode lidt endnu, medmindre jeg kan lokke gode bøger ud af andre, så skal I nok høre det.4 kommentarer:

 1. Nåååårh!!! Jubii! tillykke, søde Nina! Hvor er det dejligt!

  SvarSlet
 2. Det er så skønt Nina. Glæder mig til at se den lille bule på maven :-)

  SvarSlet
 3. Neeeeeeeeeeej, stort tillykke med det!!! :-D
  Hvis det kan friste, så har jeg en giveaway kørende i samarbejde med Miinto: http://www.amydyrholmkristiansen.dk/2013/02/m-i-i-n-t-o-g-i-v-e-a-w-a-y.html :-)

  Knus fra Amy <3

  SvarSlet

Smid endelig en kommentar