ARKIV

30. jun. 2012

Sommerferielæsning #1

Jeg har besluttet mig for at lave en lille uges tid med et lystig emne. Bloggen her er længe været fyldt af frustrationer, tårer, små smil og knugende mavefornemmelser. Jeg trænger til en pause fra det, og hvem ved, om I ikke også trænger til en lille pause - og et frisk pust af noget andet og mere livsbekræftende, BØGER!

I tidernes morgen startede bloggen egentlig med tanke på boganmeldelser. Det fyldte også en del i starten, men er gledet mere og mere i baggrunden. Men nu tager bøgerne igen over og fylder scenen med ord, billeder og anmeldelser.

Skumfiduser til morgenmad er da jordens bedste titel til en sommerferiebog. Hvem ville ikke elske at spise skumfiduser til morgenmad? I hvert fald tyggede jeg mig igennem den sidste år på vores bryllupsrejse. Den er skrevet af Dorothy Koomson, og hun er en fantastisk skribent. Hun fanger læseren med sin malende beskrivelser og evne til at beskrive stemninger og situationer.

I denne bog møder vi Kendra og hendes forsøg på at få sit liv tilbage på sporet. Koomson breder langsomt fortællingen ud og roligt men sikkert indvies vi i Kendras liv og hemmeligheder. Man får forklaringen på, hvorfor hun pludselig er flyttet ind i baghuset hos alenefaderen Kyle og hans to børn, og man finder ud af, hvorfor hun i virkeligheden er så bange for livet. Romanen er fyldt med angst, kærlighed, lykke, ulykke og ikke mindst skumfiduser til morgenmad.

Læs den hvis du trænger til en chick-lit, som rummer meget mere end kærlighed, sex og forviklinger.

Billedet er lånt her

2 kommentarer:

  1. Tak for inspirationen - den er bestilt på bib :)

    SvarSlet
  2. Selv tak - du kan godt glæde dig! Se også med i dag fredag, hvor jeg har en masse bøger fra hylden til inspiration ;-)

    SvarSlet

Smid endelig en kommentar